YouTube Email

Nikkelzilver

Onze uitstekende nikkelzilveren fluit wordt aangeboden met een massief zilveren lipplaat en schouw (model PB-102) of met een massief zilveren kopstuk (model PB-202). Deze instrumenten spreken vrij aan met een indrukwekkende projectie. Akoestiekers hebben vastgesteld dat fluiten met een hoog kopergehalte, zoals een aantal oude Louis Lot, een zeer kleurrijke en flexibele klankkleur bezitten.

PCM

Dit betreft een exclusieve Miyazawa legering en is leverbaar op de serie III alt fluit. De legering bestaat grotendeels uit zilver en koper samen met andere edelmetalen, met een grotere dichtheid dan nikkelzilver en harder als Sterling Silver.

Sterling Silver (925 ‰ zilver)

Sterling zilver is het klassieke metaal om dwarsfluiten te maken en biedt een kleurrijk diep timbre en vele klankkleuren. Miyazawa biedt 3 wanddikten aan. De standaard wanddikte is 0.38 mm en geeft de schitterende traditionele klank van zilver. Een dikkere wand van 0.42 mm of 0.45 mm geeft een donkerder klankkleur. De 402 en de Type I modellen worden gemaakt uit Sterling zilveren buizen. Type II modellen worden gemaakt uit massief zilver, goud en platina.

Britannia Silver (958 ‰ zilver)

958 Zilver is een unieke zilverlegering die bestaat uit 95.8% zuiver zilver gemengd met andere metalen. De hogere densiteit van 958 zilver geeft een donkerder klankkleur met een opmerkelijke reeks klankkleuren.

980 Zilver

Dit materiaal bestaat uit 98% zuiver zilver. Het klinkt duidelijk ronder en voller zonder helderheid te verliezen.

Britannia Silver (958 ‰ zilver)

Een innovatieve legering van 10 % goud en 90 % zilver. De GS legering van Miyazawa mengt de schittering en projectie van zilver met de warmte en de klankkleuren van goud. Een stralend, geraffineerd geluid. De hoge concentratie van goud heeft het bijkomende voordeel dat het metaal veel meer weerstand heeft tegen oxideren. Type II wordt aangeboden in goud en zilver legering. (GS)

Goud en Zilver Legering (GS)

958 Zilver is een unieke zilverlegering die bestaat uit 95.8% zuiver zilver gemengd met andere metalen. De hogere densiteit van 958 zilver geeft een donkerder klankkleur met een opmerkelijke reeks klankkleuren.

9 Karaat Goud

9k goud is de ideale combinatie van de klankkwaliteiten van zilver en van goud. Met een overvloed aan boventonen en structuur, 9 Karaat goud verstrekt een stabiele klankrijke basis en een veilig gevoel bij het bespelen. Type II en kopstukken worden aangeboden in 9 Karaat goud.

14 Karaat Goud

14k goud heeft een hogere dichtheid dan alle hierboven beschreven metalen. Rijke boventonen, een wonderbaarlijke dynamisch bereik, eindeloze tonale verscheidenheid. Type II en kopstukken worden aangeboden in 14 Karaat goud.

18 Karaat Goud

18k goud brengt de mooie klankrijke kwaliteiten van 14k goud een stap verder. Gekend voor een donker en weelderig geluid. Het klankspectrum van 18k. goud is fascinerend. Type II en kopstukken worden aangeboden in 18 Karaat goud.

24 Karaat Goud

Voor meer stevigheid werd aan ons 24k goud een spoor titanium toegevoegd. Een fluweelachtige rijkdom kenmerkt zijn extravagant geluid. Niets is vergelijkbaar met de verscheidenheid van klankkleuren en elegantie van 24k goud. Type II en kopstukken worden aangeboden in 24 Karaat goud.

Platina

Een zuiver element en een uiterst dicht materiaal. Platina heeft een donker, vloeiend geluid met een stevige fundamentele kern, een intense, doordringende klank met ultieme kracht en diepte. Massief platina wordt gebruikt voor Type II en voor platina schouwen in kopstukken.